Interior Design Coworking Space I’ll Say…

Interior Design Coworking Space I’ll Say…

Project Name : I’ll Say..
Location : Mueang Chiangmai, Thailand.
Statust : Under Construction
Scope of work : Renovation

The project to improve a commercial building in the old town of Chiang Mai to be a coworking space, rent office space and the coffee shop. As the original building was used for many businesses, so the original interior condition is quite old, damaged and without systematic management, including the use of space not conducive to the modification to meet the requirements. Therefore, the entire internal structure need to be restructured. The exterior wall is designed to be open where the activities in the building can be seen clearly. Masonry bricks are applied to decorate the wall of the coffee bar to connect with the external landscape adjacent to the ancient city gate. The exterior of the building is designed with applied Lannastyle.